browar sylwester2017 plakat

Menu Sylwester 2017

ZUPA

  • Krem dyniowy z krewetkami

DANIE GŁÓWNE

  • Połówka kaczki serwowana z karmelizowaną gruszką
    i kluseczkami śląskimi

PRZEKĄSKI GORĄCE

  1. Kąski kurczaka w sosie grzybowym z talarkami
    i surówką Colesław
  2. Fileciki rybne w cieście piwnym podawane z pikantnym
    ryżem i sałatką sezonową
  3. Żur staropolski na zakwasie podawany z białą kiełbasą
    i jajkiem

PRZEKĄSKI ZIMNE
(wszystkie ustawione na stołach szwedzkich)

  • Swojskie wędliny z domowej spiżarni
  • Roladki z cukinii z kozim serem i karmelizowaną dynią
  • Pasztet piwosza z żurawiną
  • Śledzie podawane w trzech odsłonach
  • Roladki z szynki zawijane z białymi szparagami
  • Sum faszerowany w galarecie
  • Karpik zapiekany z warzywami
  • Rolada staropolska z golonki
  • Sałatka amerykańska z szynką
  • Sałatka z mozarellą i szynką parmeńską
  • Sałatka jesienna z kurczakiem
  • Pikle, dodatki
SOSY DO MIĘS

  • Tatarski
  • Chrzanowy
  • Czosnkowy

PIECZYWO

  • pszenne
  • razowe

NA ZASŁODZENIE

  • bufet słodki z ciastami

NAPOJE podawane bez ograniczeń

  • soki owocowe
  • napoje gazowane
  • woda mineralna
  • kawa, herbata

ALKOHOL

  • Wódka czysta 0,5l/na parę lub karafka wina 0,7l/na parę
  • Wybrany asortyment piwa bez ograniczeń


O północy przywitanie Nowego Roku
lampką szampana


Cena 250 zł/ na osobę

Top